VIDEO/ Ilir Beqaj takim me banorë të fshatit Grud e Re. Premtoi zgjidhjen e problematikes së ujit të pishem për këtë zonë…

0
132

Kandidati për deputet i PS- së në Qarkun e Shkodrës i katerti ne liste  Ilir Beqaj  gjatë një takim me banorë të fshatit Grud e Re te njesise adminstrative Rrethina të bashkisë Shkodër foli për investimet që do ti japin shtyse gjithe zhvillimit ekonomik te kesaj zone! Një problematike prej shumë vitesh në kete zone është uji i pishem , Beqaj premtoi që më ne fund do të zgjidhet ku eshte miratuar edhe buxheti ne parlament.

Beqaj vuri në dukje edhe projetin e rruges shiroke-zogaj ku Kryetarja e Bashkise dekloron qe ka miratuar kete projekt por që fakt eshtë nje investim dhe projekt direkt i qeverise Rama.

Banoret e Grude e Re i dhane mbeshtetje Koordinatorit Politik te PS , qarku Shkoder që me 25 Prill Vota do te shkojë vetem për numrin 12.

PËRGJIGJU