VIDEO/ Ilir Beqaj publikon video nga rreparti i Imazherisë: “Dikur të sëmurët që kishin nevojë për rezonancë duhet të udhëtonin për në Tiranë”

0
65

“Spitali rajonal i Shkodrës ofron prej disa vitesh një shërbim të plotë të diagnostikës imazherike grafi digjitale, ultratinguj, CT Scan dhe Rezonancë magnetike.

Kjo ndihmon shumë në përcaktimin e diagnozave sa më të sakta, në terapi të shënjestruara dhe në shërim sa më të mirë.

Dikur të sëmurët që kishin nevojë për rezonancë duhet të udhëtonin për në Tiranë apo duhet të prisnin me javë kur pajisjet prisheshin e nuk i rregullonte njeri“, shprehet Beqaj.

PËRGJIGJU