Urdheri i Psikologut ne Shkoder distancohet nga deklaratat e Anonjeta Peros. Zonja nuk ka qene dhe nuk eshte pjese e jona

0
289

Duke marrë shkas nga qëndrimi personal publik i Znj Antonjeta Pero, me statuse në rrjete sociale apo në media të ndryshme, ju bëjme me dije se Znj Pero nuk ka qene apo është antare e Urdhrit të Psikologut dhe as psikologe e licensuar, konforme ligjit 40 2016 neni 7

Rregjistri i antarësisë, mund të konsultohet online Sa më poshtë, respektojmë çdo mendim, opinion, qëndrim të çdo shtetasi të Republikes, por në asnjë kohe, duke mbartur mbi vete titull i cili më parë jepet nga Urdhri si organ i ngarkuar me ligj. Altin Nika Zyra e koordinatorit lokal,Qarku Shkoder

PËRGJIGJU