U futën nga Hani i Hotit, Bashkia e Malësisë së Madhe karantinon me shpenzimet e saj 6 shtetas

0
310

Gjashtë shtetas shqiptarë kanë hyrë nga Mali i Zi përmes pikës kufitare të Hanit të Hotit.

Policia dhe bashkia e Malësisë së Madhe do të bëjnë karantimin e detyruar të tyre për 14 ditë në një hotel të zonës.

Atyre do tu sigurohet ushqim nga bashkia e Malësisë së Madhe.

Janë kryer testimet mjekësore të tyre dhe është bërë marrja në pyetje.

PËRGJIGJU