Tre personazhe të krimit mbyllen në regjimin “41 bis”, mes tyre dy vëllezërit e përfshirë në grabitjen e Rinasit….

0
818

Tre personazhe të botë së krimit janë mbyllur në regjimin e posaçëm “41 bis”. Mësohet se ministri i Drejtësisë Ulsi Manja ka urdhëruar vendosjen në regjimin e posaçëm për një afat 1 vjeçar shtetasit: Viktor Ymeri alias Viktor Bajraktari, Klement Çala dhe Eldi Çala.

Vendimi i Ministrit të Drejtësisë vjen pas një bashkëpunimi dhe bashkëveprimi të ngushtë me agjencitë e zbatimit të ligjit SPAK, DBP, Policia e Shtetit, SHISH, SHKB.

PËRGJIGJU