Takim me banorët e Perashit dhe Urës Dervishbeg, Helidon Bushati: “Politikën e lakut të fytit, këtë Shkodra nuk e duron më”…

0
358

“Politikën e lakut të fytit, këtë Shkodra nuk e duron më.

Banorët e Perashit dhe Urës Dervishbeg dhanë përgjigjen më të bukur ndaj të keqes që kemi përballë. Bashkim!

Ose të ardhmen e fëmijëve dhe familjeve tona, ose xhepat e një grushti njerëzish!

Koha kur Shkodra mbahet peng nga inati i një njeriu, ka marrë fund”, Shprehet Helidon Bushati.

May be an image of një ose më shumë njerëz dhe ambiente të jashtme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe people sitting
May be an image of 6 njerëz, people sitting, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people sitting dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz, pemë dhe ambiente të jashtme
May be an image of 4 njerëz, people sitting, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 5 njerëz, people sitting, people standing, këpucë dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz dhe ambiente të jashtme
May be an image of një ose më shumë njerëz dhe ambiente të jashtme
May be an image of 6 njerëz, people sitting, people standing dhe ambiente të jashtme

PËRGJIGJU