Shkodër, një infermiere dhe një punonjës i një fabrike pijesh të infektuar me COVID 19

0
65

Dy rastet e fundit të konfirmuar me COVID-19 në qytetin e Shkodrës janë një infermiere dhe një punonjës i një fabrike pijesh.

Në total qyteti i Shkodrës deri tani numrin 110 raste pozitive, duke u listuar në vendin e dytë pas Tiranës.

Në total në gjithë Shqipërinë janë konfirmuar 773 raste pozitive. Ndërsa betejën me koronavirusin e kanë humbur jetën 31 persona.

PËRGJIGJU