Shkodër, merren 22 mostra për COVID 19

0
252

Merren 22 mostra të dyshuara me Covid 19, nga keto 7 raste te raportuar nga 127 te cilat u vleresuan dhe u mor tampon. 3 raste raportuar nga Spitali Shkoder, reparti Infektiv.

12 raste qe u vleresuan nga Sherbimi i Epidemiologjise se NJVKSH Shkoder.

Tamponet u derguan ne Laboratorin e ISHP ne Tirane dhe priten pergjigjet e tyre.

PËRGJIGJU