Relaksim për lëvizjen e lirë/ Rama: Nga java tjetër, këto qytete do kenë lehtësi

0
189

Kryeministri Edi Rama njoftoi se nga java tjetër do ketë relaksim të lëvizjes së lirë në disa zona në vend.

“Në një sërë zonash do kemi relaksim javën tjëtër sesa në Tiranë dhe në zona me rrisk të lartë. Së pari nuk do hapet transporti në asnjë mënyrë nga një vend në tjetrin për disa ditë dhe javë që të jemi të qartë.

Dhe prsh qarku i Gjirokastrës, Dibrës do kenë më shumë lehtësi në lëvizje, Divjakë, Sarandë, Konispol, Himarë, do kenë liri lëvizje të ndërmjetme, Pogradec, Librazhd po ashtu”, tha Rama.

PËRGJIGJU