Punimet tek Ura e Bunes/ Reagon Helidon Bushati : Fatet e Shkodrës nuk janë pronë e zyrtarit të rradhës

0
20

Me të drejtë shumë banorë të Shkodres janë të paqartë mbi projektin e By-Passit

Investimet duhet të jenë për qytetarët, në shërbim të tyre dhe kurrësesi në kurriz të Shkodrës. Ky projekt, sot po merr një kthesë pa asnjë degjesë me qytetarët, duke e mbajtur projektin e fshehur në sirtar larg tyre. Kjo nuk mund të ndodhë !

Shkodres ti tregohet e vërteta, qytetarët të njihen me projektin dhe të dëgjohet zëri i tyre. Për çdo ndryshim, të pyeten qytetarët dhe ekspertët.

Ata që po e shohin këtë projekt si oportunitet të interesave të tyre, e kanë gabim. Fatet e Shkodrës nuk janë pronë e zyrtarit të rradhës”, shkuan Bushati.

PËRGJIGJU