Pa taksa drejt Malit të Zi, Autobus gratis…Kraja: Kemi depozituar një serë kerkesash, presim miratim…

0
115

Tarife jeshile 0, nje autobus i linjes Shkoder-Podgorice i ofruar nga strukturat shteterore,ofrim i kurseve te gjuhes malazeze per nje personat qe duan te punojne ne vendin fqinj, jane vetem disa prej kerkesave qe asambleja e shoqated alba-monrenegro ka depozituar prane organeve te malit te zi,dhe njekohesisht edhe atyre shiptare.

Mbylljen e kufinjeve per shkak te covod 19 e sheh si nje regres te madh per shkak te sezonit turistik, si dhe nje numeri te larte te familjeve shkodrane te cilet jetojne e punojne ne vendin fqinj.

Kraja thote se nese i jepet drite jeshile ketyre kerkesave do te kete nje rritje te bashkepunimit ekonomik duke patur perfitime te ndersjellta./Tv1Channel/

PËRGJIGJU