Nuk ndodhte prej 15 vitesh, lindin trenjakë në maternitetin e Shkodres…

0
1023

Ne spitalin e Shkodres sot ka qene nje dite e vecante, nuk ndodhte prej 15 vitesh. Trenjake kane ardhur ne jete ne maternitetin e Shkodres.

Nje lajm te tille e ka ndare me ndjekesit e saj ne rrjetet sociale, vete Ministria e Shendetesise Ogerta Manastirliu.

STATUSI I MINISTRES MANASTIRLIU:

Ditë e gëzueshme sot, me lindjen e trenjakëve edhe në maternitetin e #Shkodrës🙌🏼Elena, Soleil dhe Kristel 😇😇😇 kanë lumturuar familjen Lekstakaj në Shkodër dhe gëzojnë shëndet, falë kujdesit të treguar nga stafi mjekësor, dr.Isuf Çela, dr.Amela Troshani, dr.Elsa Kraja dr.Dhurata Kuçi dhe dr.Erisida Velija dhe stafi infermieror në maternitetin e Spitalit Rajonal Shkodër.🎁 Familja e re nga Shkodra përfiton menjëherë edhe bonusin e bebes prej 360.000 lekë të reja.#FëmijëtTëParët😍

<div id="fb-root"></div> <script async defer crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/sq_AL/sdk.js#xfbml=1&version=v9.0&appId=216481562191681&autoLogAppEvents=1" nonce="NlRE1wum"></script>

PËRGJIGJU