Me biznese e banorë të zonës në Rus, Izmira Ulqinaku: Të dielën ne do të sjellim një fitore të thellë! Ne e shohim në të gjitha sondazhet tona se Rama humb…

0
72

Sot në Rus, në takime me biznese e banorë të zonës.

Të dielën ne do të sjellim një fitore të thellë! Ne e shohim në të gjitha sondazhet tona se Rama humb. Koha e Ramës ka mbaruar.

Njerëzit e lirë vendosin. Vetëm ju vendosni. Ndryshimi është në dorën tuaj. Ne kemi të njëjtat sfida. Ne duam një të ardhme më të mirë për të gjithë. Së bashku ne do të sjellim ndryshimin për të cilin vendi ka nevojë.

Tani ndryshimi është vetëm në dorën tuaj – dilni dhe votoni numrin 9.

Nëse doni ndryshim – votoni numrin 9!

Nëse nuk dilni të votoni, do të keni edhe 4 vite të tjera si këto.

Le ta sjellim ndryshimin së bashku!

May be an image of 5 njerëz, people standing dhe rruga
May be an image of 3 njerëz dhe people standing
May be an image of 10 njerëz, people standing, people sitting, E brendshme dhe text that says '9 Demokra'
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person, standing dhe text that says 'TIRANA'
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person
May be an image of 1 person, standing, fruit dhe rruga
May be an image of 1 person dhe këpucë
May be an image of 2 njerëz, people standing, fruit dhe text that says 'kullore One® One'
May be an image of 1 person dhe ambiente të jashtme
May be an image of 1 person dhe standing

PËRGJIGJU