LAJMI I FUNDIT/ Rama: Rrini në shtëpi se do t’ju paguajmë!

0
446

Përmes një postimi në Facebook, kryeministri Rama shkruan se ata që janë mbyllur në shtëpi do tu kompensohen pagat në fund të muajit si pasojë e mbylljes së biznesit ku punojnë.

Rama: Ju lutem të gjithë atyre që janë në shtëpi pas mbylljes së aktivitetit ekonomik, të rrinë të qetë dhe bëjnë durim sepse të enjten do të kemi gati planin e garancisë financiare për kompensimin e pagave të munguara të çdo biznesi! Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt ndër ju që qëndron në shtëpi si pasojë e mbylljes së biznesit ku punon!  Durim ju lutem dhe besim që po punojmë papushim për të mos lënë asnjë vetëm në përballimin e pasojës financiare të mosvajtjes në punë!

PËRGJIGJU