Kush janë 4 personat e tjerë që duhet të deklarojnë pasurinë…(Emrat)

0
222

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënûar apo akûzûar për krîm të òrgánizuar apo krîme të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, shtetasve:

Mino Zotaj banues në Tiranë, i dënûár për veprën penále “Vjedhja me dhûnë, e kryer në bashkëpunim”;

Luan Ibro banues në Tiranë, i dënûar për kryerjen e veprës penale “Vjedhja me dhûnë”;

Flamur Xeka banues në Kurbin, i dënûar për kryerjen e veprës penale “Tráfîkîmi i nárkotîkëve”;

Gjon Kola banues në Lezhë, i dënûar për kryerjen e veprës penale “Tráfîkîmi i nárkotîkëve”;

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme

PËRGJIGJU