Krah për krah me Bashën në Pukë, Helidon Bushati: Kjo është fryma e fitores, e bashkimit më të madh të pukjanëve dhe shqiptarëve…

0
240

Albumi i Pukës së fitores historike!

Entuziazëm! Energji! Bashkim!
Frymëzues sot bashkimi, frymëzuese sot Puka!
Me kryeministrin e ardhshëm, Lulzim Basha dhe zërin e saj në parlament, Lodovik Hasani.

Puka do të jetë e përfaqësuar si kurrë më parë, prandaj ajo sot po nxjerr jashtë të keqen, kriminelët e blerjes së votës.
Sepse dinjitetin e njerëzve të ndershëm dhe të zakonshëm të Pukës, as nuk mund ta nëpërkëmbin e as nuk mund ta blejnë.

Kjo është fryma e fitores, e bashkimit më të madh të pukjanëve dhe shqiptarëve.

PËRGJIGJU