Kandidatia e PS, Edona Bilali takim me gratë e forumit socialist Shkodër…

0
293

Gruaja forcë e madhe!

Ftova me shumë kënaqësi në një takim gratë e forumit socialist për të ndarë me to planin e veprimit dhe për të diskutuar mbi mundësitë që ka dhe do të ketë për to.

“Nëse do një punë të kryer, pyet një grua” nuk është thjesht një slogan por një realitet që shikohet qartë me rritjen e numrit të grave dhe vajzave në vendimarrje në qytet”, shkruan Bilali ne Facebook.

May be an image of një ose më shumë njerëz dhe ambiente të jashtme
May be an image of 2 njerëz dhe people sitting
May be an image of 1 person dhe sitting

PËRGJIGJU