Iu shpëtoi plûmbave në Shkodër, shénjestër e aténtátit kushëriri i deputetit të PS

0
124

Detaje të reja zbardhen nga të shténát me ármé zjárri në Shkodër.

Mësohet se është qélluár me bréshéri plumbásh drejt makinës së 30-vjeçarit Fatjon Harusha.

Shénjéstra e áténtátit mësohet se është kushëriri i deputetit të Partisë Socialiste në Shkodër, Luan Harusha.

Fatmirësisht, nga të shténát nuk ka asnjë person të lénduár. Ndërkohë që policia ka shoqëruar disa persona dhe vijon krehjen e zonës për zbardhjen e plotë të ngjárjes.

PËRGJIGJU