Historia e trishtë e 43 vjeçarit shkodran i cili humbi duart aksidentalisht në punë

0
679

Mirjan Gruda 9 vite më parë për shkak të një aksidenti në punë, mbeti pa të dyja duart!

Sot i vetmi përson që kujdeset për të është babai i tij 75 vjeçar! Mirjani nuk mundet të kryejë as nevojat e tij personale. Gjë e cila i ka vështirësuar së tepërmi jetën, prej pothuajse 1 dekade.

Mirjani ka trokitur në shumë dyer, përfshirë ketu edhe ministrinë e shëndetësisë, por asnjë zgjidhje nuk i është dhënë, pasi 2 protezat e duarve kapin një kosto të madhe rreth 200 mijë euro.

VIDEO:

Nje aksident ne pune 9 vite me pare i demtoi te dy duart 43 vjeçarit, Mirjan Gruda. I vetmi person qe kujdeset per te…

Posted by TV1 Channel – Shkodër on Sunday, November 17, 2019

 43 vjeçari kërkon ndihmën e qytetarëve dhe bizneseve të cilët mund ti gjënden pranë, për të patur një dritë në jetën e tij, vendosjen e protezave!

PËRGJIGJU