Grabitet banka BKT në Koplik…

0
343

Grabitet banka BKT – Koplik. Tre persona te maskuar dhe me arme dhe me nje automjet tip golf te zi kane grabitur parate dhe jane larguar.

Lajmi ne perditesim…

PËRGJIGJU