Gra të forta, Shqipëri e fortë! Spahia: Mbështetja e grave në këtë fushatë është burim frymëzimi dhe idesh…

0
146

Mbështetja e grave në këtë fushatë është burim frymëzimi dhe idesh. Ato janë shtylla të forta të shoqërisë tonë, të familjes dhe të ardhmes!
Fuqizimi i tyre ndikon drejtpërdrejtë në rritjen e mirëqenies dhe forcimin e familjes!

Gra të forta, Shqipëri e fortë!

PËRGJIGJU