Gjesti i mrekullueshëm, 23 fidanë për një fillim të mbarë në shkollen 9-vjeçare Gruemirë

0
85

23 FIDANE PER NJE FILLIM TE MBARE 9-VJECARES GRUEMIRE.

Gadishmeria e njerezve zemer mire si Midush Shabaj per te ndihmuar pa pritur perfitim, te vendos ne seder edhe te emocionon njeheresh.

Dhurimet e tij i sheh kudo, jo vetem ne Shkoder por edhe mjaft zona te tjera te Shqiperise. Kesaj radhe fidanet shkuan dhurate per shkollen 9 vjecare Gruemire ne bashkine Malesine e Madhe.

E falenderoj me zemer per kete humanizem dhe shoqates se tij “Drivast” mbaresi e suksese.

(Marr nga facebok i Kozeta Brucaj)

PËRGJIGJU