FOTO/ Souvenir Albania vesh KuqeZi shtëpinë e të moshuarve Shkodër…

0
135

Koha për të nxjerrë në pah dashurinë për atdheun dhe rëndësinë e ruajtjes së identitetit kombëtar nuk ka moshë !

Falë bashkëpunimit me Souvenir Albania shtëpia jonë u vesh kuq e zi dhe se bashku kaluam momente të bukura rikujtese për atdheun tonë të dashur!

Gëzuar 28-29 Nëntorin Shqipëri!

#gëzuarfestatenëntorit#SHSSH

PËRGJIGJU