Defekt në Fiderin15, OSHEE Shkodër kërkon mirkuptimin e banorëve…

0
477

Njoftim

Për shkak të një defekti të ndodhur në Fiderin15 të gjatë rreth 26km teknika e Shkodra4 po kontrollon përgjatë linjës dhe po riparon defektet .

Zonat e mbetura pa energji kryesisht janë: Postribë, Drisht, Dragoç, Ura e Shtrenjte, Bleran etj.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj deri në zgjidhje të situatës 🙏

PËRGJIGJU