Deda, Gjoka dhe Makashi, tre musketjerët dhurojnë 500 maska për spitalin Infektiv

0
200

Mjeku infeksionist, Pëllumb Pipero, përmes një komunikimi ka treguar se ka marrë një mesazh të pazakontë, nga muzikanti Elton Deda, i cili e ka njoftuar Piperon se së bashku me Sander Gjoka dhe Redon Makashi, donin të dhuronin 500 maska për spitalin e Infektivit.

Pipero shpreh mirënjohje për këtë gjest të bërë nga të tre muzikantët.

“Para dy ditësh më erdhi një mesazh i pazakontë:

Unë jam Elton Deda, një muzikant dhe kantautor. Së bashku me Sandër Gjokën dhe Redon Makashin, nga një fond modest që kemi hequr nga 2 koncerte tona në Greqi, duam t`i dhurojmë Infektivit 500 maska KN-95. Kemi dëshire qeë mos t`u pengojmë, ditën e mërkure, pra pasnesër. Nëse i pranoni më thuaj një orar të përshtatshëm për ju t`ua dorëzuar. Me shumë respekt. Toni

Sot Toni, Redoni dhe Sandri dhuruan në Farmacinë Qëndrore te QSUT, për shërbimin e sëmundjeve infektive, maskat e premtuara.
Mirënjohje për ju që na dhuroni emocione pa fund jo vetëm me muzikën dhe këngen tuaj, por dhe me këtë gjest shumë fisnik!”

PËRGJIGJU