Bonuset e fundvitit/ Staka: Rreth 51 mijë përfitues në Qarkun e Shkodres…

0
285

Te Gjithe pesnionistet dhe ato qe marrin pension invaliditeti duke nisur nga sot mund te terheqin shperblimet e fundivitit ne cdo pike postare ku marrin pensionet. Kjo u be e ditur nga drejtorja e sugurimeve Shoqerore ne Shkoder Vjoleta Staka.

Ne Shkoder jane rreth 40 mije perfitues te shperblimit, ndersa ne malesi te madhe 7300 dhe 3700 ne Puke. Nga ana tjetër ne te gjithe vendin jane 64 mijë familje me ndihmë ekonomike do të mbështeten me bonusin e fundvitit. Megjithëse, kryeministri Rama nuk bëri të ditur shumën e shpërblimit që do të marrin.

PËRGJIGJU