Bashkia Shkodër thirje të rëndësishme për pensionistët…

0
294

Thirrje e rëndësishme!

Informohen të gjithë pensionistët që të mos paraqiten fizikisht për të tëhequr pensionin në zyrat postare!
Më poshtë do të gjeni numrat e kontaktit të zyrave postare për qytetin dhe fshatrat, në të gjithë Shkodrën.

Të dhënat e kërkuara si: emër mbiemër, numrin e kartës së identitetit, adresën e banimit dhe numrin e telefonit, mund t’i dërgoni duke telefonuar në numrin e kontaktit të Përgjegjëses/it së zyrës postare ku keni tërhequr më parë pensionin.

Shiko poshtë imazhet për numrat e kontaktit të zyrës ku ju e merrni pensionin.

Fotografia e Bashkia Shkodër
Fotografia e Bashkia Shkodër

PËRGJIGJU