Bardh Spahia takim me banorët e Mahallës së Re…

0
269

Ashtu si në çdo shtrëngim duarsh me banorët e Shkodrës, edhe banorët e Mahallës së Re, janë gati për votën masive për Partinë Demokratike me 25 prill!

Braktisja 8 vjeçare që i është bërë Shkodrës dhe këtyre banorëve është dëshmi e qartë e një realiteti të hidhur, një situate aspak normale që kërkon ndryshim!

Ndryshimi po vjen! Mbështetja është për Partinë Demokratike dhe programin e saj për të ardhmen, një program që vë në qëndër të vëmendjes qytetarin dhe jo propagandën boshe ashtu siç ndodhi gjatë 8 viteve.

PËRGJIGJU