“Arenz” është bebja i parë për vitin 2022 në spitalin e Shkodrës…

0
1041

❤️ Bebi Arenz është bekimi i parë në Spitalin Rajonal Shkodër.

Mami Arjeta solli në jetë shëndoshë e mirë djalin e saj Arenz në orën 07:45 me peshën 4000 gr.

🎁Ardhsh i bekuar! Jetë të gjatë dhe paç këmbën e mbarë.

( Njoftim i spitalit rajonal Shkodër)

PËRGJIGJU