Albumi i FITORES HISTORIKE! Helidon Bushati: Falemnders Shkodra, prijësa e ndryshimit! Ju thërret historia! Jeni ju fitorja!

0
102

Albumi i FITORES HISTORIKE! ❤️

Falemnders Shkodra, prijësa e ndryshimit!
Ju thërret historia! Jeni ju fitorja!

Fitorja e të ardhmes së Shkodrës dhe Shqipërisë është vetëm 2 ditë larg.
Dielli do të shndrisë mbi Shkodër pas shiut të votave të ndryshimit me 25 Prill.

Fitojmë bindshëm, shkojmë masivisht drejt kutive.

JEMI SHUMË, JEMI BASHKË, JEMI SHUMICA ABSOLUTE!

FITORE!

Zoti e bekoftë Shkodrën!

PËRGJIGJU