WhatsApp, ja risia e re për përdoruesit…

0
274

Whatsapp, aplikacioni më i famshëm i mesazheve në botë dhe që ka rreth 2 miliardë përdorues aktivë, vjen me risi të reja.

Pasi lançoi funksionin e mesazhit efemeral disa javë më parë për të rritur privatësinë e bisedave në smartphone, sot WhatsApp njoftoi një azhornim të ri.

Nga sot, përdoruesit do të jenë në gjendje të vendosin një sfond të ndryshëm për çdo bisedë.

Kjo është padyshim një risi interesante, përmes së cilës platforma më e famshme e mesazheve në botë synon të zgjerojë opsionet e personalizimit.

PËRGJIGJU