U THA U BË! Rama publikon dokumentin e firmosur, ku urdhëron Banken e Shqipërisë…

0
268

U THA U BË!

SAPO E FIRMOSA PO JU’A ÇOJ PËRPARA SE SA TË PROTOKOLLOHET PAS PAK MINUTASH, TË GJITHË ATYRE QË KANË NJË BIZNES DHE JANË NË HALL ME BANKAT PËR SHKAK TË LUFTËS🤗

JU LUTEM TË GJITHËVE MIQ, KINI BESIM DHE BËNI DURIM🙏

I LO❤️E YOU

Fotografia e Edi Rama

PËRGJIGJU