Tonin Uldedaj së bashku me kandidaten Irena Hoxha, takim me banorët e Rrencit…

0
136

Tonin Uldedaj vijon takimet me simpatizantet. I shoqeruar nga kandidatia e Bindjes Demoktratike Irena Hoxha, ato ishin ne fshatin Rrenc.

“Së bashku me kandidaten e Bindjes Demokratike Irena Hoxha, patëm një takim me disa nga mbështetësit tanë në Rrenc, Guri i Zi”, shprehet Uldedaj.

May be an image of 3 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 4 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 1 person dhe standing
May be an image of 8 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 3 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz dhe people standing
May be an image of 3 njerëz dhe people standing

PËRGJIGJU