Të.rmeti në Turqi, ministri konfirmon 4 vikt.ima

0
381

Ministri i Brendshëm turk, Sulejman Sojlu ka konfirmuar se deri më tani bëhet me dije se 4 persona kanë humbur jetën dhe dy të tjerë janë pla.gosur. Ai është shprehur:

Kemi ngritur grupe vëzhgimi, të gjithë janë në krye të detyrës. Në Sivrixhe ka 4-5 ndërtesa të shembura. Katër bashkëkombës kanë humbur jetën dhe dy janë lënduar. Në Elazig janë 10 banesa që kanë pësuar dëmtime.

PËRGJIGJU