Takim me Strukturat e Grupseksionit Rrethina 4, Spahia: “Fryma e fitores ndjehet në çdo takim në Shkodër”…

0
162

Fryma e fitores ndjehet në çdo takim në Shkodër.

Strukturat e Grupseksionit Rrethina 4, Dobraç e Golem janë gati për fitoren e madhe të #25Prillit✌️✌️

Shqipëri Europiane 🇦🇱🇪🇺

Zhvillim ekonomik ✅

Mbështetje të rinisë ✅

Aspirata europiane e Shqipërisë realizohet vetëm nëpërmjet programit të Partisë Demokratike dhe Lulzim Bashës.

Është e vetmja forcë që na afron me Europën, sjell investime dhe mbështet rininë, ekonominë, familjen drejt të ardhmes të sigurtë. 🇦🇱

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 4 njerëz dhe people standing
May be an image of 3 njerëz dhe people standing
May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 7 njerëz dhe people sitting
May be an image of 1 person

PËRGJIGJU