Shkoder/ Nis shitja në tregun e ri të Zdrales…

0
333

63 tregtare te zdrales kete te merkure nisen punen ne tregun e ri te ndertuar nga Myftinia dhe bashkia Shkoder.

Ata shprehen te kenaqur me kushtet e reja pasi me heret shisnin ne rruge.

3 muaj pa pune ka krijuar veshtiresi te medha tek familjaret e ketyre bizneseve ambulante. Pritet qe gjate ketyre diteve tregu i ri te inagurohet nga Myftinia Shkoder dhe Bashkia.

Me heret ne zdrale kane shitur 110 tregtare ku nje pjese e tyre kane mbetur pa pune per shkak se tregu i ri ofron vetem 63 vende per shitje./RealitetiPost/

PËRGJIGJU