Ndryshime në zyrën e kadastrës në Shkodër, kush është drejtori i ri i emëruar

0
319

Në zyrat e kadastrës në Shkodër kanë ndodhur ndryshime. Elsa Tanushi drejtoresha aktuale e Kadastrës është liruar nga detyra dhe në vend të saj është emëruar Ilir Dibra.

Ilir Dibra disa kohë më parë ka qenë drejtor i Hipotekës, ndërkohë që sot rikthehet në krye të Kadastrës në Shkodër.

PËRGJIGJU