Mashtrimi i madh/ KUJDES nga ky mesazh që po përhapet me shpejtësi për punësim…

0
628

Shumë prej jush mund t’ju ketë ardhur një mesazh në telefonin tuaj ku ju ofrohet një vend pune dhe paga është relativisht e lartë, 50-200 euro në ditë. Këto shifra patjetër që do t’ju tundojnë, por mos u mashtroni.

Ky mesazh tention që t’ju fusë në grackë prandaj mos i dërgoni një mesazh numrit që ju ka dërguar.

Numri përveç se nuk është shqiptar, prefiksi “+15” njihet në botë për prefiks fals. Ky mesazh nuk iu vjen nga një person konkret apo real, por ju niset me një adres email.

Dyshohet se qëllimi i këtyre mesazheve janë hakerimi dhe vjedhja e të dhënave përsonale.

PËRGJIGJU