Largohet drejtori i Tatimeve në Shkodër, kush e zëvendëson. Çfarë pritet ditët në vijim…

0
138

Nderrim drejtoresh ne Drejtorine Rajonale te Tatimeve ne Shkoder.

Largohet drejtori i meparshem Herion Jashari dhe ne vend te tij emerohet Myzafer Bushi.

Bushi me pare ka mbajtur postin e Drejtorit te Deges se Thesarit ne Shkoder.

Nderkohe behet me dije se ne ditet ne vijim pritet qe te kete edhe te tjere nderrime drejtoresh.

Nga ana tjeter pritet qe i deleguar per qarkun Shkoder te rikthehet deputeti i PS dhe ish ministri i Shendetesise Ilir Beqaj, per te zevendesuar te deleguarin e meparshem Ditmir Bushati.

PËRGJIGJU