Koronavirusi, nga kjo datë do të ndërpriten të gjitha fluturimet për dhe nga Rinasi…

0
374

Për shkak të krizës së krijuar nga koronavirusi në vend, Autoriteti i Aviacionit Civil ka njoftuar se duke nisur nga 23 marsi do të ndërpriten të gjitha fluturimet për dhe nga aeroporti i Rinasit.

Përjashtim do të bëjë vetëm kompania Air Albania e cila vazhdon të fluturojë për dhe nga Stambolli.

Aeroporti do mbetet i hapur për të gjitha fluturimet humanitare, fluturimet e riatdhesimit, fluturimet e ngarkesës së mallrave dhe çdo  fluturimi tjetër në kuadër të kapërcimit të krizës së krijuar nga koronavirusi.

Njoftimi:

Nga data 23 Mars 2020, ndërpriten të gjitha fluturimet, përveç kompanisë Air Albania që vazhdon të fluturojë për dhe nga Stambolli.

Në përpjekje për të parandaluar përhapjen e koronavirusit (COVID-19), sipas njoftimit të Autoritetit të Aviacionit Civil duke filluar nga data 23 Mars 2020, ndërpriten të gjitha fluturimet për dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës deri në një njoftim të dytë. Vetëm Air Albania do të vazhdojë fluturimin për dhe nga Stambolli.

“Aeroporti mbetet i hapur për të gjitha fluturimet humanitare, fluturimet e riatdhesimit, fluturimet e ngarkesës së mallrave dhe çdo fluturim tjetër që i shërben lehtësimit dhe kapërcimit të kësaj sfide të madhe për të gjithë ne”, tha Shefi i Përgjithshëm Ekzekutiv i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës, Dr. Constantin von Alvensleben.

Për veprime të mëtejshme, këshillojmë pasagjerët që të kontaktojnë kompaninë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin,

Tirana International Airport

PËRGJIGJU