I prekuri me koronavirus ishte në ceremoni mortore, Kryetari i PD Pukë, përgënjeshtron lajmin

0
222

Kryetari i PD, Puke, Ferit Ringaj: Ju uroj te prekurve nga Koranoviruesi sherim te shpejte dhe perballim sa me te plote te kesaj situate per ta dhe familjaret e ryre.

Ne veçanti familjen e mikut tim Vitor Kola, i uroj sherim te shpejte, jam prane tyre ne keto momente te veshtira.

V.O. Me duhet te ndaj me ju miqte e mi, se informacioni i dhene ne medja e disa portale per pjesmarrje ne nje ceremoni mortore ne Puke, nuk eshte i vertete, nuk ka qene, kjo e konfirmuar plotesisht nga familjaret qe kane patur rastin.

Keto momente jane per mos te perhapur
panik, por per te respektuar rregullat e protokollit mjekesor.

PËRGJIGJU