FOTO/ Disa me maska dhe disa pa to, parada e deputetëve drejt Parlamentit…

0
174

Në seancën e sotme plenare u debatua shumë për vendosjen e maskave.

E ndërkohë, pikërisht disa nga ata që folën brenda sallës duket se ishin ndryshe jashtë saj.

Shumë prej tyre u panë sot pa maskë duke hyrë parlament.

Këtë e tregojnë edhe disa fotografi të publikuara nga LSA.

PËRGJIGJU