Eugena Tomini emërohet zëvendës ministre e Shëndetësisë…

0
195

Eugena Tomini emërohet zëvendës ministre e Shëndetësisë, duke u  bërë kështu zëvendës ministrja e katërt.

Vendimi është marrë në mbledhjen e qeverisë dhe është botuar tashëm në fletoren zyrtare.

Më herët Tomini ka mbajtur postin e shefes së epidemiologjisë në ISHP, teska tashmë ka kaluar në Ministrinë e Shëndetësisë si zëvendës ministre.

Përveç Mira Rakacollit, Albert Nikollës dhe Bardhylka Kospirit do të shtohet edhe Eugena Tomini si zëvendësministre pranë Ministrisë së Shëndetësisë.

PËRGJIGJU