Elson Çeliku emërohet në krye të Drejtorisë Rajonale e Shërbimeve të Transportit Rrugor Shkodër…

0
1505

Elson Çeliku eshte drejtori i ri i patentave ne Shkoder duke zevendesuar Egla Mirashin e cila mbante kete post qe nga viti 2017.

Mesohet se drejtoria e Transportit Rrugor ka kryer emerimin e tij dhe ai pritet te nise pune zyrtarisht diten e enjte.

PËRGJIGJU