E FUNDIT/ Banka e Shqipërisë vendos pezullimin për tre muaj të pagesave për kreditë

0
152

Këshilli i Mbikëqyrjes së Bankës së Shqipërisë ka vendosur që të shtyjë për tre muaj shtyrjen e pagesës së kësteve të kredive për tre muaj.

Mësohet se vendimi është marrë pak më parë dhe parashikon kreditë për biznese dhe individë.

vijon…

PËRGJIGJU