Sunday, January 29, 2023

‘Nafta duhet të ishte nën 200 lekë për litër’, Konfindustria kritikon vendimmarrjen e Bordit...

Konfindustria ka kritikuar vendimet e ndërmarra nga Bordi i Transparencës për çmimin e karburanteve, duke theksuar se...

Bordi i transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve brenda 24 orëve…

Bordi i transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve brenda 24 orëve.Nafta ulet me 5 lekë, bie dhe...

Ndryshon udhëzimi i kontributeve; Raporti mjekësor për barrëlindje do përfshijë pagesën deri në 1...

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka miratuar disa ndryshime në udhëzimin “Për mbledhjen e kontributeve të detyrueshme...

Bordi shtrenjtoi naftën/ Rritja abuzive! Me të njëjtin nivel në bursë, në shkurt nafta...

Bordi i Transparencës nuk priti gjatë për rritjen e çmimit të naftës. Menjëherë me lëvizjen në bursa...

Bonuset e fundvitit/ Staka: Rreth 51 mijë përfitues në Qarkun e Shkodres…

Te Gjithe pesnionistet dhe ato qe marrin pension invaliditeti duke nisur nga sot mund te terheqin shperblimet...

E FUNDIT/ Ndryshojnë çmimet, nafta shtrenjtohet! Sa do të shiten karburantet nga sot…

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më...

B4Students përzgjedh fituesit e edicionit të tretë të Konkursit të Sfidave të Biznesit…

Rritja e shikueshmërisë së një televizioni me profil ekonomik si SCAN TV te të rinjtë ishte sfida...

Bordi ndryshon çmimet, sa shitet nga sot nafta dhe benzina…

Vendim i Bordit të Transparencës 29.11.2022 Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 29...

Projektligj për të papunët nën 29 vjeç…

Mbi 28% e të rinjve në Shqipëri janë të papunë, pa arsim apo formim profesional.

Këmbimi valutor për ditën e sotme/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro,...

Dollari amerikan është blerë këtë të diel, 27 Nëntor, me 111.7 lekë dhe është shitur me 113...