“Besa shqiptare” e prerë në besë nga Bashkia Shkodër…

0
223

Rruget “Besa shqiptare” dhe rruga e “paqes” si per ironi te fatit ne Shkoder, kane vetem emrin te tille. Rruge dytesore qe ndodhen ne lagjen Mahalla e re, jane ne kete gjendje siç shifet ne foto.

Rruge te harruara nga pushteti vendor nder vite, e qe ne ditet me shi qarkullimi eshte thuajse i pamundur. Banoret thone se perpara banesave te tyre mundohen ti mbrojne me mjete rrethanore, si thase me rere apo derrasa, me qellim qe uji te mos depertoje ne oborre! Per femijet dhe te moshuarit kalimi mes pellgjeve me uje eshte nje sfide.

Rruget dytesore ne lagjet e qytetit te shkodres jane kthyer ne sfide per pushtetin vendor i cili pergjate ketyre viteve infrastrukturen e ka patur vetem projekt ne leter./RealitetiPost/

PËRGJIGJU