Benet Beci takim me gratë socialiste të Shkodres…

0
657

“Një takim joformal me disa prej zonjave të nderuara me angazhim social në qytetin e Shkodrës, na dha mundësinë të  bashkëbisedojmë për çështjet e arsimit. Është fymëzuese të shohësh përkushtimin e tyre në punën e përditshme dhe qartësinë se si gjërat mund e duhet të përmirësohen”. Shkruan Beci.

#shqipëriaeardhmjajonë🇦🇱#qarkushkodër#votobenetbeci

May be an image of 5 njerëz, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz, people sitting, people standing dhe E brendshme

PËRGJIGJU