Mbi 1200 punonjës të bashkisë Shkodër ngelen pa rroga…

0
196

Mbi 1200 punonjes te bashkise Shkoder dhe institucioneve te varesise shprehen nuk kane marre pagat.

Vonesa e marrjes se pages shkon deri ne 18 dite nga afati qe duhet marre cdo muaj.Sipas punonjesve paçarsisht kerkesave te shumta qe kane derguar nuk kane marre asnje shpjegim nga istitucionet.

“Eshte jo normale kjo qe po ndodh, ne jemi te gjithe familjare, kemi kredi per te shlyer e problemet tona” -thone edukatoret.

PËRGJIGJU