Lekundje të forta termeti dëgjohen në Shkodër…

0
521

Lëkundje të forta termeti shënohen në veri të Shqipërisë, duke përfshi dhe qytetin e Shkodrës.

Mësohet se epiqendra e termetit me magnitudë 6.0 ka qenë në Bosnje.

PËRGJIGJU